Nu är det redan juli

Ja vad klockan går snabbt när man har roligt. Helt plötsligt var midsommar över och långt, långt borta. Det har redan gått en vecka på juli. Snart är sommaren slut och den första snön börjar åter falla. Jag tycke tiden gick snabbt förr när man hade sommarlov. Det var ingenting mot hur snabbt tiden går när man jobbar samma tid. Egentligen borde man ha rätt till 10 veckors semester på sommrarna.

Det blev ett antal bilder tagna föressten under midsommarafton. Dessa kommer upp någon gång då jag har ork till att redigera dem.

Har stora funderingar på att lägga nytt golv i hallen. Men även att bygga ut altanen på landet. Samtidigt som jag vill köpa en ny kamera samt spela golf nästa år. Det känns inte riktigt som att allt detta går att uppfylla. Men jag vill det i alla fall. Tiden får visa vad jag flyttar på framtiden och vilket jag gör närmast. Inget skall strykas, allt skall göras.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer