Arbete, arbete och arbete

Mycket arbetande blir det. Har jobbat i 7 dagar nu och än återstår det 5 dagar innan jag får 1 dag ledig för att sedan jobba 5 dagar igen. Men visst, jag har valt det helt själv, man måste ju ha pengar för att betala räkningarna. Och räkningarna har jag ju också dem valt själv. Jo, eftersom jag inte bor hem-hemma i dag så har jag ju valt detta själv. Alltså har jag valt att ha det taskigt ställt helt själv och kontentan av detta är att jag måste jobba vid varje tillfälle som ges eftersom inget i dag är gratis.

Jag kommer inte att få jobba en enda kväll eller helg. Dessa tider är nämligen obekväma och ger enligt handelsavtalet övertidsbetalning. Detta för att kompensera upp den dåliga timpeng som vi i handels har. Så varför sätta in en person som har minimilönen för 19 år samt 3 års branshvana när man kan sätta in en som har minimilönen för 16 år samt 0 timmar i branshvana. Människan skall ju ändå bara sitta i kassan och säga hej och får det lov att vara något mer.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer