Räknar mina dagar

Nu skall jag bara jobba 5 dagar till på Hemköp. Nej, jag har inte fått sparken, utan vi skall övergå till Willys. Så vid nyårsskiftet så stänger affären igen. Så får vi se hur lång tid det tar tills den öppnar igen. Det blir månader av ledighet, praktisering och kurser nu framför mig i alla fall. Skall bli mycket skönt.

En annan sak, jag håller på för fullt att sparar till en ny digitalkamera. Canon EOS 300D är den jag har i sikte nu. Skall kränga av mig min EOS 5:a så jag kommer lite närmare målet. I vår någon gång så skall jag nog kunna ha det och då kommer det öka explosionsartat med bilder på denna sida. Som ni kanske inte vet är att jag tar mina flesta bilder med en liten billig HP digitalkamera. Men det skall det bli ändring på som sagt. Vill Ni köpa en Canon EOS 5:a så är det bara att maila mig föressten. Jag sätter ut annons på den i veckan så Ni kan vara först.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer