Gästboken och räknaren

Nu har jag fixat ordning gästboken så att den fungerar bra. Så det är bara att gå dit och skriva dir ett inlägg om vad ni tycker om sidan eller om det är något annat ni känner att ni måste få lätta era hjärtan med.

Det jag skrev tidigare i dag angående räknaren att det inte gick att lösa på grund av denna servern stämmer i och för sig fortfarande. Men jag gjorde räknaren med hjälp av en databas som loggar lite mer information så att den inte går att lura till rekord många användare genom att uppdatera sidan flera gånger.

Nu är det faktiskt så att dom flesta scripten och sånt som ligger under själva webbsidan är färdigskrivna. Det är ju dessa som ta allra längst tid att göra. Nu skall jag bara putta in information i de övriga delarna på sidan också innan den är helt klar.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer