Nygammal layout

Nu i veckan så har jag gjort om sidan helt och hållet. Borta är all vit yta som är modernt nu. Borta är också bilderna som täcker hela skärmen, vilket också är modernt nu. Borta är också alla flashiga funktioner med bildspel och liknande. Kvar är bloggen, rakt upp och ned. Kvar är också sidorna som har funnits med länge.

Det jag har gjort är att jag tagit designen som denna webbsida hade 2002 och gjort om den så att den fungerar år 2020. Det finns kod kvar ända sedan 1999 i denna sidan då jag byggde sidorna i ASP och många Tables överallt. Så ni som har hängt med sedan dess känner säkert igen sig, även fast den är lite uppdaterad. För er som inte kommer ihåg så bifogar jag här en bild på hur det såg ut när det begav sig.

www.lackstrom.com anno 2002

Som ni ser så är färgerna detsamma. Jag har dock tagit bort lite av 3D-effekten på rutorna. Har ändrat om så att de mörkblå rutorna till höger istället är orangea. Möjligen kommer jag så småningom också att lägga till ytterligare sidor på webbsidan. Kanske bildsektioner på det sättet jag hade på den här tiden.

Men varför har jag då gjort på detta viset? Tagit en gammal design och gjort om och använder den som ny? Jo, eftersom jag skriver en hel del om gamla saker så kände jag att designen så som det såg ut på den tiden passade sig bättre. Att dessutom ha en sida som inte följer modet på hur sidor ska se ut och uppträda tycker jag är ganska trevligt.

  Kategorier: Övrigt, Retro, Uppdatering

  Kommentarer