Ofrivilligt dygnat

Jag har egentligen redan sedan 15 år tillbaka eller något liknande haft rejält problem med sömnen. Jag sover helt enkelt inte mycket mer än 4-5 timmar i snitt per natt. I vintras hade jag en period där jag sov typ 3 timmar per natt under 3-4 veckor vilket gjorde att jag hade typ konstant huvudvärk. Efter jobbet gick jag och lade mig direkt i sängen och låg där och plågades tills jag somnade 6-7 timmar senare, bara för att vakna mitt i natten med huvudvärk och en ny jobbdag tog vid. Sedan dess har det gått bättre och jag varit uppe på 4-5 timmar igen så att jag funkat någorlunda normalt i alla fall. Tills för bara för någon vecka sedan då jag var nere på ca 3 timmar per natt igen. Detta nådde dock sin peak nu förra natten då jag inte sov alls. Jag har med andra ord dygnat helt ofrivilligt för typ tredje eller fjärde gången i mitt liv. Att jag inte ens sover en liten snutt är riktigt ovanligt. Så just nu sitter jag här och räknar in 42ndre timmen vaken och funderar när jag ska gå och lägga mig. Känns lite som att jag är inne på andra andningen och verkligen inte kommer till ro.

Ska nog försöka att sova i Alves rum i natt då det är lite svalare där. Kanske se sista avsnittet för säsongen på The Siren som jag har fastnat för. Hur ska det gå, hur ska det gå 😉 Bilden jag bifogar är ifrån Mys disco med sina fotbollskompisar. Jag körde ut henne och en kompis till lokalen och släppte sedan av dem där. Eftersom jag är en mycket orolig pappa så väntade jag typ 45 minuter innan jag vågade mig hem därifrån. Men allt gick givetvis bra och My kom hem jätteglad och sprallig från sitt första riktiga disco. Dock på grund av värmen så var det mest hopp och lek utomhus, men det känns helt ok från min sida ändå!

  Kategorier: My

  Kommentarer

2 kommentarer to “Ofrivilligt dygnat”

  1. Lollo den 2 juni 2018 08:03

    Det där kan gå riktigt illa Läckan om det fortsätter . ..

  2. Roberth Läckström den 2 juni 2018 11:48

    Jo jag vet och räknar ner till ledigheten nu…