Dags för kära Malmö att koka igen!

isa

Det är åter igen dags för årets största musikhändelse. Den här gången tar vi oss till vackra Malmö och får återigen höra skönsång från Swedbank Stadion! Eller nä, just det, dom är ju på träningsläger i Dubai. Men Malmö Arena får funka som ersättare sålänge! Lördagens uppställning kan vara snäppet svagare överlag, men kan få till en och annan topp. Nu kör vi!

David Lindgren – We are your tomorrow.
David har tidigare varit riktigt bra och är nog tillsammans med Isa största favoriten till final. Jag håller givetvis tummarna att lasershowen ska hålla!

Victor och Natten – 100%
Ja vem sjutton är Victor och Natten och vad sjutton är det för artistnamn? Ja, andra chansen kan det bli här. Svårt att avgöra på den informationen en kan hitta på wikipedia. Ja, jag tänker ju inte tjuvlyssna på något!

Molly Pettersson Hammar – Hunger
Största snackisen här är tydligen hur många timmar hon suttit hos frisören för att få till sin frisyr. Känns som att redan där kommer inte det här att funka. Nej, det här går bort.

Isa – I will wait
En storfavorit till segern. Det spekulerades vilt på nätet om den hennatatuering hon har på sig var en hudsjukdom eller inte. Känner att har de inte vettigare saker att spekulera i och istället låta musiken tala? Kör på Isa!

Krista Siegfrids – Faller
Representerade Finland i finalen på Eurovison 2013. Skulle lite lätt kunna beskriva låtstilen på hennes andra låtar som en finsk version av Gwen Stefani, vilket är ett bra betyg. Ja, kan funka! Hmm, final eller andra chansen, hmm, svårt!

Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt
Det här kommer väl ändå inte att funka? Har det någonsin gjort det i melodifestivalen att gamla gubbar och tanter återkommer och gör succe? Nä, det får till en låt som är 300% bättre än alla andra i den här delfinalen för att den ska ha en chans. Ser dock framemot att träffa Tommy på Mortens om någon vecka!

Wiktoria – Save me
Wiktorias störst musikaliska bedrift är en fjärdeplats i lilla melodifestivalen för ett par år sedan. Sådant kan alltid vara positivt, att hon kommer från ingenstans och bara vips! Håll ett öga här!

 

  Kategorier: Schlager

  Kommentarer