Nu händer det lite smått här

Nu har det hänt en hel del sedan sist du var här. Dels har jag lagt in alla gamla inlägg i databasen så att de går att läsa. Ibland kan det dock vara lite fel bild till inlägget, men det händer inte så ofta. Det beror på att förr i tiden så när jag gjorde ett nytt inlägg och bilden råkade heta samma som en tidigare bild, då skrev den bara över den gamla bilden utan att fråga. Jag har även slagit ihop bloggen med min andra blogg som ni kan läsa lite om i inlägget nedanför detta. Därefter har jag gjort logotypen lite större och tagit bort URL:en i den. Känns som att om man väl har kommit hit så borde man väl veta vilket adress man har skrivit in. Annars finns det andra sätt att få reda på det.

 

När jag startade sidan 1999 så var tanken att jag skulle lägga upp en hel del bilder. Och det fanns som mest lite drygt 1500 bilder här innan jag 2009-2010 bytte system och gick över till WordPress. Nu är det väl en 20-tal bilder som finns här bara. Jag tänker dock att utöka detta så småningom. Annat nytt är också att jag lagt till kommentarer i vänsterspalten samt fem stycken slumpmässigt valda bilder från databasen. Precis som det var förr i tiden med andra ord.

  Kategorier: Hemsidan

  Kommentarer