Solid Sound – Dag 2

melissahorn

I går var det återigen dags för lite solitt ljud. Det hela började med Jakob Hellman som jag gillar skarpt. Konserten i sig var väl ungefär vad jag hade förväntat mig. Det är svårt att få igång publiken klockan 16.20 när solen, ja, eller, iaf det var väldigt ljust ute. Men vi snabbspolar lite och kommer fram till kvällens höjdpunkt, Melissa Horn. Riktigt bra var det, jag höll tummarna in i det sista för att Winnerbäck skulle ha vägarna förbi till sista låten men så tur hade jag inte 😉

Någonstans i folkmassan träffade vi även på Andreas som hade varit där och tagit en hamburgare. Han var där för att lyssna på Melissa Horn sa han. Trevlig kille tänkte vi så vi hängde på honom i bland öltälten.

Laleh

Som sista numret innan vi var tvungna att gå hem var Laleh. Ja, vi gick hem eftersom det inte går någon buss hem mellan klockan 22.00 och 02.15. Vilket bara det är en diskussion i sig. Jag menar, hur stor möjlighet är det att folk vill åka hem säg kanske 00.00 på en misslyckad lördagskväll? Eller bara en lördagskväll då man är lite trött. Aja, Laleh gjorde sitt jobb och gjorde det också riktigt bra. Kul att man utan att behöva stångas och trängas kunna gå 2 minuter innan spelningen för att komma typ längst fram. Det är en av behållningarna med Solid Sound. Ingen trängsel!

  Kategorier: Fest

  Kommentarer