Första lämningen på förskolan

image

I går bakade jag och My kokosbollar. Då kanske du tänker, nu är hon ensam hemma med pappa så då blir det allt onyttigt man kan komma på. Men nej då, det här är riktigt nyttiga (nåja, inte onyttiga iaf) kokosbollar utan något tillsatt socker. My tyckte dom var jättegoda, jag tyckte att dom var ätbara. Men det är ju så här att i september börjar min egna nyttiga period.

Vad jag då menar med nyttig period är inte att jag, gud förbjude, börjar äta en massa grönsaker och annat nyttigt. Nej, jag tror mer på att ta bort en massa onyttiga saker från dagens kost istället. Så jag ser framemot en nyttig höst.

Idag var det då dags för första lämningen på förskolan för min del. Det tog ungefär sju minuter för My att gå dit bort. Riktigt skönt att ha så nära. På vägen hem tog det lite längre tid då hon var trött och inte orkade gå. Pedagogisk som jag då är så lockade jag med kokosbollar när hon kom hem.

  Kategorier: Föräldraledig

  Kommentarer