En helg i stugan

image

Jag har inte skrivit här på ett bra tag nu. Egentligen inte något alls sedan Alve kom. Men nu är det ju dags att vara föräldraledig ganska länge, och då kanske det är skönt att ha en liten monolog med gamla härliga bloggen.

Ett krav är ju givetvis att jag kan sköta allt via mobilen. Annars måste locket på datorn öppnas vilket säkert tar 3 sekunder. Därefter måste wifin hitta nätet, lägg på iaf 15 sekunder. Sen ska mobilbilder hinnas synkas in automatiskt från Nas:en, säkert en minut till. Ja, kort och gott, det är för omständigt. Så ni får helt enkelt stå ut med att det kan bli en och annan felstavning pga autokorrekten i mobilen.
Bilden är tagen igår morse när det fanns lite sol på himlen. Idag regnar det och är allmänt tråkväder. Jag ligger inne och somnar Alve just nu. Måste snart gå ut och tömma sommarens bajshink på utedasset. Drar mig lite för det. Det är lätt att det skvätter upp sånt man helst inte vill ha på sig när man spolar rent hinken. Men jag ser det goda(lät väl sådär) i det, nästa sommar kanske det växer jordgubbar ur den gödslade marken.

  Kategorier: Föräldraledig

  Kommentarer