God Jul

I förrgår var vi och klädde granen som vi i dag ska sitta och mysa kring. My var givetvis med och klädde granens nedre regioner. Lillebror hade antagligen fullt förtroende för vad storasyster gjorde då han sov igenom hela granklädningen. I år ska My få se på Kalle Ankas jul för första gången. Det här är något som vi givetvis har planerat hela julen omkring. Alla vet att det inte blir någon riktigt jul utan Kalle Anka.

Så klockan 14.00 är det dags för julmiddagen. 15.00 är det som sagt Kalle Anka. Därefter ska jag gå ut och uppdatera alla mina sociala medierstatusar och så får vi se om jag hinner tillbaka tills tomten kommer.

My berättade igår att hon hade drömt om att det var julafton idag(läs: igår). Hon ser verkligen framemot det här. Mitt största mål är att hon ska ge tomten en kram. Sådan är jag, uppskattning för att behöva bära alla varma kläder. Som sagt, god jul på er!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

1 kommentar to “God Jul”

  1. Camilla Edwartz på Facebook den 24 december 2013 09:52

    Fin bild och God jul på er!