På väg mot värmen

image

Klockan kvart i fyra ringde klockan i morse. Då hade grannen fortfarande fest och man hörde en välstämmig sång utanför vårt fönster. Vi tog oss dock upp och några timmar sömn tror jag faktiskt att det hann bli. Regnet från gårdagen låg kvar i luften och det kändes riktigt friskt att ta sig ut till bilen. My var helt nyvaken och såg ut som en zombie när hon vacklade ner från övervåningen.

Nu sitter vi på flygplatsen och My har precis fått se ett flygplan på riktigt nära håll. Hon säger att det får plats massor av folk på det planet. Om exakt en timme så lyfter vi från det regniga Göteborg och landar, om allt vill sig väl, i ett härligt varmt Grekland.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: