Läckström

Kommentarer 4

 1. Anders Carlsson

  Angående 2,5" CF-adaptrar finns de i minst två smaker: honkontakt som man trycker direkt på moderkortet eller hankontakt så man får använda kabeln som på den gamla hårddisken. Jag har varianten med honkontakt på min ena 1200 men måste i efterhand erkänna att den andra nog hade varit att föredra. Däremot har jag ingen erfarenhet av ScalOS, har bara testat att lägga in vanliga WB 3.0.

  När du ändå är i farten, om du saknar metod att överföra filer från PC kan jag tipsa om CF-läsare för PCMCIA och att man lägger in cf.device och FAT95 filsystem. Då kan man mycket lätt flytta ett externt CF-minne fullt av filer mellan PC och Amiga. Möjligen är det något du redan gjort eller har annat sätt att göra det på.

  • Aftonstjaerna

   Jag körde den med kabeln från gamla hårddisken. Har nu satt fast den och tycker det var enkelt.

   Jag har en sådan PCMIA-adapter japp, är fantastisk. Fast just nu har jag glömt bort hur man får den att starta ;) Får kika lite på nätet igen, för uppenbarligen så har jag ju fått det att funka tidigare ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: