God jul!

julkort2012_

God jul på er alla! Årets julkort har även det My som motiv (vad annars?). I år ska vi fira jul hemma för första gången typ någonsin. Så vi har i flera dagar städat och lagat mat och godis. Jag står för knäcken, cakepops samt chokladbollar med glöggsmak samt pepparkakssmak. Årets trend bland godisskapande är tydligen att mosa sönder en redan existerande kaka/godis för att sedan strö något eget över smulorna och sedan baka ihop det hela till en ”egen” kaka. Jag vet inte om jag tror på det här konceptet helt ut, men det är väl trendigt just nu och då vågar man ju inte stå ut, eller? 😉

 

  Kategorier: My, Övrigt

  Kommentarer

2 kommentarer to “God jul!”

  1. Gunilla Ludvigsson på Facebook den 24 december 2012 10:09

    Jättefin bild på My

  2. Birgitha Frisk på Facebook den 24 december 2012 10:47

    Så fint kort!