Jobbet i höstmiljö


För tre veckor sedan hade jag förmånen att få hålla i en fotokurs på jobbet. Jag hann själv inte ta jättemånga bilder, men här är en som jag tog på jobbet som motiv uppifrån Sockertoppen.

I övrigt så så har My haft vinterkräksjukan, men den börjar nu ge sig och hon har inte spytt något idag. Däremot har Anna tagit hand om den stafettpinnen och inte haft en så jätterolig dag. Själv har jag förbrukat en halv handspritflaska för att in i det sista försöka tappa stafettpinnen i växlingen på min sista sträcka. Vi får se vad som händer. My och jag har i vilket fall som helst haft en underbar dag där vi en kort stund till och med vågade oss ut ur sjukstugan för att gå en sväng på stan och äta.5 svar till “Jobbet i höstmiljö”

  1. Är det nu du skall få veta att i princip all handsprit på marknaden är overksam mot vinterkräksjuka? 😉

  2. Det hjälper som man tror på!

  3. Lalalalala, jag tror, jag tror… Hmmm, kurrar det i magen nu? Nä! 🙂

  4. Jättefin bild! Fin inramning med härliga höstfärger och havet i bakgrunden.

  5. Jättefin bild! Fin inramning med härliga höstfärger och havet i bakgrunden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: