Vi jobbar lite till

20120902_110545_Gadelf_Soft_Sand

Det är söndag och snart slut på veckan. Och för ovanlighetens skull tycker jag att helgen har varit riktigt lång. När jag vaknade vid 03.45 av att My skrek till var jag helt övertygad om att det redan var måndag. Så fram till ungefär 06.00 låg jag och funderade på hur jag skulle göra vissa saker på jobbet under måndagen. När jag sedan somnat om och vaknat igen en timme senare förstod jag att det bara var söndag!

Men då tänkte jag att nu slipper jag att vakna mitt i natten till måndagen och fundera över dessa saker. Nu har jag tjänat tid! Och helt plötsligt har jag skapat mig en extra dag på helgen. Så denna extra dagen har jag tänkt att arbeta på. Det är en del saker som ska förberedas och så till veckan som kommer men även längre fram under läsåret.

Som en liten morot (dumt ordval av en som inte äter grönsaker) tänker jag nu ta en kort lunch och käka våfflor som Anna och My åt lite tidigare.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer