Bionic Commando Rearmed 2 pc?

dvincent som är moderator på bioniccommando.com skriver så här om varför det inte kommer en PC-version av Bionic Commando Rearmed 2 till PC.

At this point, we don’t know. Sorry I don’t have more concrete info for you.
Incidentally, Capcom seems to be scaling back on all PC ports, not just Bionic Commando ones…

bionic-commando-rearmed-2-20100915110927750

Det här är enligt mig sanslöst korkat av Capcom. Även om så 80% av deras spel piratkopieras så kommer de ändå sälja mer än annars genom att distribuera det även till PC. Och vad jag har förstått så skiljer inte PC’n så mycket från Xboxen när det kommer till konvertering och liknande. Jag älskade verkligen Rearmed 1 och hade sett fram emot det här spelet som ett härligt layback-spel att ha när man inte orkar sätta sig in i något större och mer avancerat spel.

bionic-commando-rearmed-2-gamescom-screens

Så för min del blir det nog att vänta och vänta tills Capcom kommer på bättre tankar. Med tanke på att Rearmed 1 ändå släpptes på PC så känns det lite konstigt. Det handlar ändå om pengar att tjäna. Jaja, jag ska inte sitta här och sura, jag har ju gott om spel att spela som det är!

  Kategorier: PC

  Kommentarer

4 kommentarer to “Bionic Commando Rearmed 2 pc?”

 1. NuYu den 3 februari 2011 14:25

  Tråkigt för er som vill ha det på PC. Själv har jag dock inte kommit igång med första, som jag har på XBL. Minns emellertid demot som trevligt och planerar att spela igenom den senare.

 2. Aftonstjaerna den 3 februari 2011 19:45

  Ja idag har det varit mycket skit tycker jag 😛 Dels detta, dels de icke existerande invertkontrollerna på gamelofts iphonespel som släpptes i dag eller i dagarna! Känns som företagen inte vill ha för mycket pengar eller nått…

 3. Johannes den 8 februari 2011 10:35

  Capcom är ju ändå ett företag som vill tjäna pengar. Hade det varit en bra affär att porta spelet till PC hade de ju garanterat gjort det.

  Jag vet inte hur det gick för Rearmed 1 till PC men antagligen inte tillräckligt bra.

  Surt för PC ägare oavsett förstås… men jag tycker nog din slutsats om "de inte vill tjäna pengar" känns lite väl tunn. Det finns nog fler aspekter till det här som ingen av oss vet.

 4. Aftonstjaerna den 9 februari 2011 14:31

  Ja eller så var helt enkelt inte spelet tillräckligt bra som de hade hoppats på, så att släppa det till en skara kräsna pc-spelare, som mig själv, kanske skulle vara dumt. Och eftersom BC1 fanns som PC-spel och motorn var klar så känns arbetet att lägga in lite nya banor i en befintlig motor som ett jobb en person kunde klara på mindre än en vecka. Därefter hade det ju räckt att sälja "skiten" till 100 pers och lönen hade varit betalat 😉