Episod 1 av Tillbaka till framtiden-spelet GRATIS!

Det kommande Telltale-spelet Back to the Future kommer att släppas någon gång i vinter. Just nu kan du få en gratis kopia på första episoden om du klickar dig vidare här! När spelet är redo för nedladdning kommer du att få ett mail från Telltale.

B2TF

Jag minns med glädje när jag någon gång i slutet av 80-talet såg dessa underbara filmer. De var för mig väldigt fantasieggande och jag kunde lätt drömma mig bort till dåtiden i framtiden. Jag brukade leka att jag med en magisk pinne kunde flytta mig tillbaka till dåtiden för att där försöka vinna på oddset på de matcher jag redan visste resultatet på. Och den härliga skateboardbrädan var bara så underbar. Nu hoppas vi att spelet kommer att bli riktigt bra BlinkarEtt svar till “Episod 1 av Tillbaka till framtiden-spelet GRATIS!”

  1. Ja det här ser jag fram emot – älskade filmerna grymt mycket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: