Förfinat temat igen :P

För andra gången på en vecka har jag velat runt med temat på bloggen. Den här gången har jag redigerat det redan färdiga temat eftersom det är enklare än att skapa ett tema från grunden. Jag har ändrat  färgerna helt så att de skall gå bättre med logotypen. Ja och sedan har jag lagt till Ben E Factor på varje rubrik eftersom han är så fruktansvärd tjusig kille. En älskvärd karaktär helt enkelt. Lite småpill i övrigt, men jag hoppas att de största delarna skall vara klart nu. För tiden det har tagit har jag varit tvungen att ta i från ett nytt spel som kom idag. Nämligen Red dead redemption. Men nu blir det spalande av det! Ha överseende med eventuella buggar 😉

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

2 kommentarer to “Förfinat temat igen :P”

  1. Jonas Andreasson den 28 augusti 2010 11:54

    Härligt tema, keep up the good work 🙂 Roligt att pyssla lite 🙂

  2. Aftonstjaerna den 28 augusti 2010 17:36

    Tackar! Jo tycker det är underbart att sitta och pilla och flytta runt lite. Det blir ju lite mer personligare om man gör det själv också 😉