God morgon världen

I dag är det en dag som går i jobbets färger. 14-22.15 är det som gäller så det är ännu lite drygt 5 timmar tills jag behöver ge mig av österut. Jag har kommit in i en Abbavåg just nu där jag helt plötsligt har ett väldigt sug av att lyssna på just Abba hela tiden. I bland kommer de här vågorna och ibland är det rejält höga. Som nu när jag sitter med hörlurar och lyssnar på Our last summer.

I övrigt så kom jag tillslut in på den engelska kvällskursen som ensam utvald ur urvalsgruppen för loosers som missar på ett eller annat sätt att anmäla sig när de kom in första gången. Men skit samma, jag får väl ta den smällen att vara utpekad på uppropet. “-Ja, också har vi han som missade anmälan och var lite sen i allmänhet, är han… hmm Roberth här i dag?”. Fast på engelska då givetvis så att jag inte kommer fatta ett skvatt. Jag undrar verkligen vad jag gett mig in på.

  Kategorier: Övrigt, Skola

  Kommentarer