Dark Nebula 2 iphonetestat

Jag älskade den första episoden av det här svenskutvecklade lilla spelet. Det har lite lätt retrodoftande design över sig som för mina tankar tillbaka på den gamla goda amigatiden. Både grafiskt och musikaliskt tycker jag den flörtar med amigan. Spelet är egentligen ett vanligt sådantdär kulan i lådanspel som man ska komma från en punkt till en annan utan att ramla ner i hålen. Fast det här är betydligt mer avancerat än så. Med massor av föremål att plocka upp på vägen och många svåra passager gör det här spelet till något att bita i för de allra flesta. Fast det är kort, så man kan lätt spela igenom det på en kortare eftermiddag. Men det är att förstöra lite för sig själv. Dark nebula ska avnjutas som en dessert, en sked i taget. Jag tar en bana i taget för att sedan lägga ifrån mig iphonen och inte plocka upp den på ett bra tag igen.

Spelet är helt klart värd 7 kronor. Så att inte ha det här spelet eller den första episoden på sin iphone finns inte om man gillar retrospel. Köp!3 svar till “Dark Nebula 2 iphonetestat”

 1. Familjenspel skriver:

  IPhone är en förhärlig maskin. 7kr för spel är ju så att det inte ens tar emot att pröva spel. Fantastiskt.

  Spelet i fråga verkar rätt intressant, får ta med det i min lista på spel man bör pröva.

 2. Aftonstjaerna skriver:

  Ja visst älskar vi våra iphones 😉

  Spelet är riktigt bra, problemet med det och andra iphonespel är att backloggen är så stor att man bara kan glömma att hinna med allt 😉

 3. Jonas Andreasson skriver:

  Tjusigt spel, kört ettan en hel del, lätt värt ett köp. Gillade verkligen ljudeffekterna i spelet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: