Dag 25 av 25–Det är över nu

Men jag kommer ihåg alla stunder jag jobbat, men det är över nu, helt över. Jag är ledig i morgon, och jag är ledig i övermorgon. Smaka på den karamellen! Helt sjukt, jag är inte alls så död nu som jag var i morse och som jag varit de senaste 11 dagarna. Kan det vara av glädje och lättnad? Inte omöjligt alls, det är en underbar känsla i alla fall. Jag hade trott att jag i det här sista inlägget i bloggserien skulle skriva väldigt knapphändigt och flummigt, men nä, det gör jag inte. Det känns bra, i morgon skall jag till Kungshamn och dricka öl så då får vi väl den slutgiltliga beskedet på hur kroppen egentligen mår. Jag längtar efter att få springa igen, det kommer jag nog vänta med tills skolan har börjat dock då jobbet inte är slut än.

Nothing more to say, uppdaterar säkert vidare i morgon om vad som händer eller vad som hänt. Det är en stor dag. Fifa Session Summer 2010. Nu skall Uddevalla FF försvara titeln vi ärorikt vann i Uddevalla tidigare i vår på hemmaplan. På söndag skall vi gå på offshore VM och känna stämningen.

Nu kommer vidare inlägg handla mindre om jobb och mer om mitt liv i allmänhet, så som den brukar vara. Sp ni som hatar jobb, kan öppna ögonen nu igen!

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer