In I dimman (Uppstart av bloggserie)

Tänkte jag skulle starta upp en liten bloggserie här på bloggen. En bloggserie som kommer att handla om dag för dag i en mans liv när han håller på att jobba. Kul tänker ni not. Nä, det kanske det inte är men det lilla speciella här är att bloggserien skall hålla på i 25 dagar. Varje dag under de här 25 dagarna kan ni förvänta er ett inlägg här (målsättningen är så i alla fall). Exakt så många dagar kommer jag nämligen att arbeta i sträck. Alltså fem hela arbetsveckor utan någon ledig dag. Jag är i dag på dag två av tjugofem. Nästa lediga dag är den 7 augusti. Så vad kommer mina tankar att vara under resans gång. Kommer det vara läsbart eller kommer det bara vara flummeri på högsta nivå? Det skall bli ett spännande projekt att se. Jag är dock glad att jag bytte bort helgen den 7 augusti annars hade det blivit 32 dagar i sträck. Lite overkill tycker jag, 25 är lite mer lagom.

För att börja på serien lite så kan jag beskriva dagen som urjobbig. Jag är redan nu helt slut och sov en kortare stund nu när jag kom hem. Just nu tvingade jag mig upp dock eftersom jag är tvungen att sätta mig vid datorn för att betala ett par räkningar som måste vara inne innan fredag. I morgon är det en lite längre arbetsdag 08:00-18:00. Men så länge det finns att göra brukar de gå snabbt ändå, men de känns när man ligger i sängen hemma efteråt! På återseende i morgon!

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer