Läckström

Kommentarer 2

 1. Holmberg

  Iofs kan det kosta mer att distibuera nättrafik mellan världsdelarna än lokalt beroende på vad man har för peering-avtal mellan ISPerna.. men det ska till stora mängder trafik innan det spelar någon roll och det lär aldrig överskugga priset för spelet.

  Problemet är att utgivarna har gått i säng med olika distributionskedjor och lovat vissa villkor åt vissa håll.

  Lite märkligt är det ju att det ofta är billigare att köpa spel på skiva än via tex steam eller impulse..

  Hur är impulse i övrigt tycker du? jag handlar bara från steam eller gamersgate i dagsläget.. tar emot lite att öppna ett bibliotek på ett ställe till.

  • Aftonstjaerna

   Ja det är säkert massa skumma avtal som ligger till grund till de här besluten. Synd för oss konsumenter men men…

   Impulse är annars ett system som jag föredrar framför gamersgate av den enkla anledningen att det liksom steam håller spelen/programmen uppdaterade och det är enkelt att installera dem på en annan dator utan att man manuellt måste ladda ner.

   Sen är det ju inte alls i närheten av steam när det kommer till comunity och liknande funktioner, men där låter jag priset få tala när jag väljer butik. Kanske bara är jag, men det känns som att impulse översätter dollar direkt till SEK utan att göra några pålägg whatsoever. Bra för konsumenten i sverige ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: