Ännu ett bröd åt skogen

I går tänkte jag ännu en gång vara duktig och baka ett par limpor bröd. Sagt och gjort så letade jag upp ett recept som såg gott ut. Inga märkvärdigheter alls, bara mjöl, vatten, jäst, salt, olja och solroskärnor. Så vad kan gå fel kan man då undra. Ja, eftersom förra brödet jag bakade för ett antal månader sedan smakade svettiga sockar så hade jag givetvis den smaken i bakhuvudet under hela processen. Och mycket riktigt, när brödet var klart och såg ganska fint ut för att ha varit bakat av mig så smakade det just gamla svettiga sockar. Så det blev till att slänga skiten igen. Tvekade lite på om svettiga gamla sockar skall slängas i grön påse eller om det räknas som brännbart?



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: