Sommarlovets sötma

Jag känner nu verkligen att sommaren har börjat på allvar. Har tagit mig ut till hammocken endast i sällskap med mobilen så jag kan skriva det här. Ligger och njuter av solen som bränner lite lätt på benen. Jag ligger och väntar på att gps-klockan skall bli uppladdad så den kan följa med mig ut på en löptur. Jag tänkte ju att jag skulle springa lite tidigare i dag så att det inte skulle hinna bli så varmt. Men då jag har missat att ladda klockan så får jag helt enkelt vänta ut den. Borde bli en löptur runt ett-tiden någongång.

I morgon är det sommarlovsfest i Hällevadsholm då det blir både fotboll, grillning, krocket och annat skoj. Annars är det inte mycket som är inplanerat. Det blir liksom så på sommarloven att man tar veckorna som de kommer. Och jag måste passa på att njuta nu innan juli kommer då sommarjobbningen sätt igång på allvar. Jag hoppas att solen passar på att gassa så mycket som möjligt nu den också, för sen är jag så egoistisk att det gärna får regna hela juli 😛

  Kategorier: Hemmamys, Träning

  Kommentarer