Satt upp lite "tavlor" i stugan

Det är väl egentligen inga tavlor utan mer planscher fast ändå inte. Det är panoramabilder som jag tog förra sommaren när jag gick på promenad här ute runt stugan. Men eftersom de just är panoramabilder så har jag inte kunnat hitta någon tavelram som passar dem. Så det löste vi genom att helt enkelt nåla upp dem på väggarna. Känns som att det blivit ett snäpp mysigare helt plötsligt 😉 Ni får ursäkta den dåliga kvaliteten på bilderna då det är en sak som iphonen är lite sämre på. Att ta bilder inomhus. Utomhus i dagsljus är oftast aldrig några problem. Aja, nu vet ni varför skärpan är som den är iaf 😉

  Kategorier: Personligt, Semester

  Kommentarer

3 kommentarer to “Satt upp lite "tavlor" i stugan”

 1. Lisa den 21 april 2010 09:30

  😮 Vilken fin gardin. Var går den att köpa? 😀
  Har letat efter sånt tyg men inte hittat något bra 🙁

 2. Robban den 21 april 2010 12:40

  Mycket bra fråga! Jag får återkomma i ärendet då jag faktiskt inte har den blekaste 😛

 3. Lisa den 23 april 2010 14:06

  Jag inväntar svar, jag är mycket intresserad och är besviken på din ”ovetskap”.
  😛