Gårdagens rutt i grafik

Så här kort var det alltså som jag sprang i går. I nedersta bilden så har vi lite beskrivning och förklaring om vad som hände när jag klappade ihop totalt.

image

 image

Det röda strecket står för min puls medans det bruna för höjdskillnaden och det blåa för min kilometertid. Vid den första stigningen i det blåa syns det tydligt hur tiden skjuter i höjden vid 4 min som Ni ser på X-axeln. Sedan vid ungefär 7 minuter så kom den värsta backen, Tureborgsbacken och där ser Ni att jag går från 5.20 per km till över 8 min per km.

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

2 kommentarer to “Gårdagens rutt i grafik”

  1. blondinbodahl den 23 mars 2010 09:38

    Shit Roberth, 8 inlägg på en å samma dag. Har du drabbats av bloggfeber?? Trevligt! Tureborgsbacken verkar för övrigt värre än Mördarbacken som nästa tog kol på jacob hård, jonas karlsson å blomman. (säger man så ”ta kol på”…lr säger man kål? hahaha

  2. Roberth den 23 mars 2010 10:46

    Ja jag vet inte riktigt vad som hände igår 😛 Några var ju på föreläsningen så jag hade väl mycket att reflektera över efter den dokumentären vi alla såg och begrundade i går…. Kol heter det va? Tror jag, annars funkar ju kål också för en grönsaksvegan som mig!