Tillbaka efter en tung löprunda

Helt slut blev jag efter en 3.76 kilometer lång löprunda. Något jag i toppform hade rusat igenom utan något större besvär. Nu var jag som jag då sade tidigare en något för mycket tävlingsmänniska så efter den första uppförsbacken som jag blev helt sänkt av tänkte jag sjutton att jag skall klara en annan backe. Problemet var väl bara att den andra backen jag tänkte köra var Tureborgsbacken och den är antagligen en av de tyngsta i Uddevalla att springa uppför. Så efter en ändå ganska hygglig tid genom den backen så dog kroppen totalt under resten av löprundan. Snittet hamnade till slut på 6.17 min/km. Hade ett snitt på 5.25 innan backen så mitt val av löprunda förstörde lite den mycket bra tiden för att vara första gången på ett halvår. Men, nu har jag sått första fröet och skall försöka komma ut kanske en gång till den här veckan beroende på hur lugnt jag vill starta upp säsongen 😉

  Kategorier: Träning

  Kommentarer