Ett säkert köp mindre i vår

AlienVsPredator_1

När jag gjorde listan på 13 säkra köp tidigare så var Aliens vs Predator med som ett givet köp. Nu har jag spelat multiplayerdemot och helt enkelt tagit bort spelet i fråga från min lista. Givetvis vet jag inte hur singleplayern kommer att bli men spelkänslan borde ändå vara detsamma. Räknar här upp vilka faktorer som fick mig att bestämma mig.

  • Spelkontrollen. Den kändes släpig och inte alls lika alert som man kan räkna med att ett FPS på PC skall kännas. Den blir tex utklassad av Serious Sam HD för att nämna ett annat spel som kanske ändå inte är känd för sin suveräna spelkontroll. Man känner släpigheten som ett arv från konsolversionen.
  • Ingen serverbrowser. Att sitta och vänta på matchmaking i ett spel är bland det värsta som finns. Att det finns som alternativ köper jag, men att helt ta bort serverbrowsern är värdelöst.
  • Bandesignen. Nu har jag som sagt bara testat demot, men jag tycker ändå att man som utvecklare skall lägga ut det bästa man har när man skall locka potentiella köpare. Med det sagt, så räknar jag med att den här banan var det bästa de har och då är det totalt ointressant. Så fantasilös så jag höll på att spy.

Nä, vad mig anbelangar så har det här spelet misslyckats redan innan det är släppt. Visst, dom gör säkert mer pengar på att släppa det till konsol då dessa konsolägare inte verkar bry sig om kvalitet, eller så är de bara inte vana med kvalitetspel. Jag skall inte säga något, jag äger också konsoler men väljer noga vilka spel jag köper till dem och vilka jag köper till PC.

  Kategorier: PC

  Kommentarer