Portal avklarat!

portal052

Jag har haft Portal i min ägo ända sedan det släpptes för ett par år sedan. Jag har däremot aldrig spelat igenom det utan har fastnat på bana 17-18 nånting för att sedan lägga ner. Därefter har jag spelat det igen för att åter igen fastna på bana 17-18. Men denna gången gav jag mig sjutton på att klara av skiten! Alltså, det var ju inte svårt så jag förstår inte hur jag kunnat fastna tidigare. Men var det roligt då? Nej, jag tyckte inte det var speciellt roligt. Det var lite småklurigt med då jag i vanliga fall inte gillar pusselspel så kanske det inte kommer som en överraskning att jag inte heller gillar Portal. Det är nog bland de bästa pusselspel jag har spelat men nä, inget för mig.

Det känns ändå skönt att lägga det som första spelet i år på avklarade spellistan.

  Kategorier: PC

  Kommentarer