Bionic Commando avklarat!

Jag köpte i måndags spelet Bionic Commando till min Playstation 3. Det kostade endast 149 kronor så det var det helt klart värt. Efter att nu ha dött typ 2-300 gånger genom spelet så har jag då äntligen klarat det! Eller äntligen kanske låter galet, men det är ju faktiskt så eftersom Operation Flashpoint 2 väntas på fredag och veckan därefter Uncharted 2 och veckan därpå Borderlands och 2 veckor efter det Dragon Age. Så det är verkligen fullt upp 😉

Spelet i sig var faktiskt mot förväntan riktigt bra. Inte lika bra som rearmed men det kan vara svårslaget av andra anledningar. Jag skulle ge spelet en 7/10 för att det höll mig fast hela tiden. Det svåraste var inte alla fiender utan hur man skulle hoppa så att man inte ramlade ner i vattnet och drunknade. Vilket jag gjorde ett antal gånger 😉

  Kategorier: PC, Playstation

  Kommentarer