Attackerad av en Bombare!

baggeJag har ju äntligen börjat komma igång med att leverera lite mer bilder till sidan. Så i dag efter en promenad bort till den gamla kiosken så tog jag med mig kameran igen. När jag väl var hemma så var det ju ännu en sån där sjuk varm dag så jag var tvungen att arbeta med dörren öppen. Mitt när jag håller på där så börjar jag höra ett oroväckande ljud utanför dörren. Det är något stort som inte riktigt har alla hästar hemma som gång på gång åker in och krockar med dörren. Jag tänker, så dum är han väl inte att han när han väl får medvetandet tillbaka åker in till mig. Så jag sitter kvar och redigerar bilderna när jag helt plötsligt hör något komma flygande som har total brist på lokalsinne. En grön bombare kommer emot mig. Inte rakt emot mig, han åker in i väggen och i stolen på väg mot mig först. Sedan attackerar han med full styrka rak i bröstkorgen på mig och ramlar sedan ner på golvet. Vi snackar här om en stor bombare, så att smäcka ihjäl honom är inget alternativ. Jag tar dock smäcken och lyfter honom in i förrådet som vi håller på att bygga. Han vaknar till precis när jag fått in honom och börjar flyga runt hänsynslöst och krocka med alla möjliga väggar innan jag snabbt hinner smälla igen dörren. Problemet med honom kommer dock kvarstå tills jag skall in där och sätta upp taket eller väggarna.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.