Nyhetskategorier äntligen klar

Så nu har jag suttit i uppskattningsvis 6-7 timmar och pillat med de här kategorierna som jag kände mig tvungen att skaffa. Vet inte egentligen varför, men det känns som ett enkelt sätt att få lite överblick över alla inlägg som sker. Ni som läser bloggar vet hur de fungerar, klickar man på kategorin Golf, så får man alla inlägg som handlar om just golf presenterat framför sig. Jag hade även en fungerande lösning för taggar uppe men beslöt mig för att inte använda det. Kändes väldigt onödigt när man ändå hade kategorierna klart för sig. Så jag får be om ursäkt för de senaste 2 dagarnas rörighet på sidan, men förhoppningsvis så har ni inte märkt av den 😉

Så nu är det bara att klicka ute till vänster under den nya menyn Nyhetskategorier. Mycket nöje Tongue out

  Kategorier: Hemsidan

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.