Dagens löpning

image

 

 

Jag blev som sagt lite sugen att gå ut även i dag och springa en liten sväng. Jag hade väl egentligen inte tänkt springa så väldigt långt men kände mig ändå sugen på att försöka när jag väl hade tagit de första 4-500 meterna. Det blev knappt 11 km i dag. Sprang ut till landbadet där jag tog en välbehövlig vattenpaus vid fotbollsplanerna. Sedan sprang jag genom alla solbadande människor runt skeppsviken efter jag sprungit över “broarna” på strandpromenaden. Som Ni ser på min hastighet så gick den neråt efter ett tag. Första dippen kom vid kappelebacken då jag var rejält slutkörd, den andre och den som höll i sig längst kom på göteborgsvägen.

Vet inte om kombinationen inte någon fast föda och 25 grader i skuggan i gassande solsken var någon toppenidé att springa i ändå. I morgon blir det antagligen ingen löpning då det istället står golf på schemat. Så det blir en promenad runt en 9-håls runda istället. Tänkte faktiskt om jag kommer ihåg det, ta med ipodden och lägga den i bagen för att se hur långt man rör sig när man går en 9-håls runda. Helt motionsfritt är det ju inte menar jag 😉

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.