Diablosug

Jag har efter det att Blizzard uppdaterade sin battle.net tjänst tankat hem Diablo 2 på nytt till min lilla EeePC och börjat lira för fullt. Det är ju faktiskt ganska snyggt när man kör på en sådan liten skärm! Problemet är väl egentligen bara att man blir så sjukt sugen på att spela Diablo 3 när man spelar det här spelet. Man har ju gjort det här spelet ett antal gånger så att säga.

Registrerar man sig på battle.net nu så är man med i utlottningen av Starcraft 2 betanycklar!!! Detta nappade jag givetvis på och nu är det bara att hålla tummarna. Så passa på du också och gå in och registrera dig, det kostar inget och du kan tanka hem dina spel du registrerar där alldeles gratis. Hoppas det gäller för Starcraft 2 också när det kommer. Jag tycker det är så sjukt jobbigt att behöva swappa DVD-skivor direkt man skall byta spel.

  Kategorier: PC, Retro

  Kommentarer