Börjat med Left for Dead

left4dead-608-7 Jag köpte Left for Dead på Steam för någon månad sedan när det kostade runt 200 kronor bara. Tänkte att det var för billigt för att låta bli helt enkelt. Men jag har egentligen inte spelat det så mycket föränn igår då jag satte mig och lirade ett antal timmar. Och jag måste bara få säga att det är grymt skoj! Roligast är givetvis att spela i motståndarläge mot andra personer och där spela som infected. Att smyga runt och överaska de små människorna är helt underbart kul. Spelet har ju fått lite kritik för att det är för få banor. Jag känner att det är helt obefogad kritik, spelet är fullt tillräckligt med de banor som finns. Det är inget spel man springer igenom på 5 timmar ändå om man kanske inte spelar det som singleplayerspel, men vem gör det?

Annars så har jag börjat använda mig av mIrc igen! Detta använde jag nog senast runt milleniumskiftet då jag satt dagarna i ända och chattade i diverse rum. Nu håller jag till på quakenet i rummet #spelradion där många av forumanvändarna från Spelradion håller till. Så har du inte lyssnat på Spelradion än, börja med det nu!

  Kategorier: PC

  Kommentarer