Fable 2 är avklarat

Jag lägger nu ännu ett spel till de avklarade. Fable 2 klarade jag nu i morse. Jag kommer gå in och spela det mer på alla de quest som jag har hoppat över. Det finns ju verkligen så sjukt mycket att göra i det spelet. Till skillnad från Fallout 3 så kan man ju faktiskt fortsätta spela det när man klarat av huvudstoryn. Något som jag tycker är mycket bra.

Jag började nu istället att spela Mass Effect och det tog ett litet tag innan jag fastnade i den storyn. Jag är ungefär 1-1.5h in i spelet så jag har knappt kommit någonstans än men jag känner mig totalt fast i storyn. När man är van att få allt serverat på ett fat om vart man skall gå i Fable 2 så kändes det först lite ovant att behöva kolla på kartan manuellt för att se vart man skulle ta vägen. Men det är ju både trevligt och mer verkligt om man nu kan säga så. När jag sedan klarat av detta spelet så har jag bara Halo Wars kvar att klara på Xboxen. Halo 3 som jag också fick med kommer jag inte ens ge en chans att klara av. Finns ingen mening att spela igenom dåliga spel bara för att man skall klara av dem. Då har jag Tomb Raider och Prince of Persia att gå tillbaka till på Ps3an då jag kanske bara klarat en 10% av båda dessa spelen.

  Kategorier: Xbox

  Kommentarer