Spelväder

I dag när jag vaknade var det snö överallt. Jag hade precis gått och fått vårkänslor då det både varit varmt och soligt ett par dagar i veckan som gått. Men det positiva med detta är ju att det är ett perfekt spelväder. För inte orkar man gå ut och stångas med all snö som fallit. Problemet är väl bara det att jag måste skriva en hel del på mitt skolarbete som skall vara klart nästa torsdag. Detta är ett stort problem man har som spelintresserad student. Att sitta hemma och skriva och läsa massa böcker samtidigt som spelen på både konsolerna och datorn man sitter på skriker efter ens uppmärksamhet. Det är ärligt talat riktigt plågsamt. Att vara en arbetande spelintresserad är mycket enklare. Såvida man inte arbetar hemifrån vill säga. Jag skulle till och med vilja dra det så långt som att det är riktigt plågsamt att vara student i dag när det finns så mycket annat att göra när man är hemma.

Till eftermiddagen skall jag i alla fall försöka hinna med att spela lite Fable 2 igen. Jag håller nu på att arbeta upp lite pengar som blacksmith. Det är roligt ungefär de första 2 minuterna sedan är det bara så tradigt. Men det är som med World of Warcraft, när man väl ser att pengarna ramlar in så kan man stå där och klicka i evigheter. Jag har ännu inte fallit för achivementshoreri  som jag hört talats om att så många före mig har fallit för. Jag tror dock jag är i riskzonen då jag älskar farma i alla spel.

  Kategorier: PC, Personligt, Xbox

  Kommentarer