Andreas svensexa

Då en liten dryg månad efter att svensexan för Andreas har varit så har jag lyckats slänga upp 19 bilder från spektaklet. Dessa finns under kategorin fester.

Dagen i korthet var en underbar dag. Sanslöst noggrant planering från bestmans sida. Allt var uttänkt in i minsta detalj. Vi startade med att dyka upp hemma hos Andreas vid 10 tiden vill jag minnas. Rövade bort den stackaren som inte hade en aning om vad som skulle hända under denna, till synes en helt vanlig lördag i mitten av sommaren. Vi tog honom ut mot kusten för paddling i kanot. Här tvingades han på ett par vackra badbyxor som han gladeligen badade i både enskilt och inför ett par åskådare när vi väl kom tillbaka från kanotturen.

Efter ett stycke god mat och lite bergsbestigning så var det ut på krogen med oss där Andreas bjöd oss på lite topless dancing långt in på sentimmarna innan han spårlöst försvann för att senare hittas utbränd på soffan hemma hos brudens föräldrar. Tack för att jag fick vara med och uppleva detta 😉

  Kategorier: Fest, Personligt

  Kommentarer