I Finland

Ligger här nu i Finland och huttrar i min sovsäck. Det är ungefär 6 grader varmt ute, på sin höjd. Samma temperatur gör sig givetvis gällande även inne i tältet. Total körsträcka i dag blev 72 mil, som även är den längsta enskilda körsträckan på denna resan. Tänkte sova i Haparanda redan men det kändes bra att köra så det fick bli så.

Nu kommer vi att stanna här i Kokkola tills på onsdag då vi rör oss vidare till Pori.

En sak till, campingen här har tydligen i helgen varit centrum för någon rockfestival och ingen har hunnit städa undan efter dessa rocknissar. Det ligger halväten mat tillsammans med sönderslagna stolar och ölburkar överallt här. Som en bonus, lite grädden på moset så håller dom på och bankar och har sig när dom nu håller på att riva alla tält och scener som står uppe. Klockan är 00.40 lokal tid och jag har lite problem med att somna i oväsendet. Skall lägga ifrån mig mobilen nu i alla fall och försöka igen. God natt eller på finska med phonetisk skift, nokko hyvinn.

  Kategorier: Semester

  Kommentarer