Bilder från Rhodos

Nu har jag äntligen fått tummen ur för att uppdatera sidan med nya bilder ifrån vår resa till Grekland. Har valt ut 28 bilder som jag tyckte var värda att komma mer här. Jag har märkt att på senare år så har jag blivit betydligt hårdare när det gäller att välja ut bilder. 28 bilder i år mot drygt 170 bilder från år 2003s resa. Det är inte det att jag tar mindre bilder utan bara att jag blivit noggrannare med vad jag vill visa upp skulle jag gissa.

Resan i sig har jag egentligen inte så mycket mer att berätta om än vad jag gjort via mobilen på plats. Så för de som är intresserade av detta så är det bara att läsa på längre ner på denna sida.

Midsommar har passerat och det blev en lyckad tillställning. Vi var ute hos Daniel och Louise i Berga. Detta lilla ställe ligger någonstans mellan Hogstorps förskola och en stor skog. Vi hade en slags 5-kamp som slutade i stor förlust för undertecknad. Dock avbröts den efter 2 grenar så vi vet egentligen inte hur det skulle sluta efter de 3 sista grenarna som jag själv anser vara mina starkaste 😉

Bilder från denna dagen kommer även de att komma upp så småningom.

  Kategorier: Bilder, Fest, Semester

  Kommentarer