På flygplatsen

Roligare vy än denna bild blir det inte på en flygplats, strax söder om Rhodos stad. Där sitter vi och väntar på att få gå ombord på vårt plan som skall ta oss hemmåt mot Göteborg. Det är ungefär 1.5 timme kvar till vårt plan lyfter. Vi har sittplats som tur är, något som långt från alla har. Jag känner mig väldigt avslappnad där jag sitter, något som Anna verkligen inte är. Jag sitter och tittar mitt emot mig. Där sitter en kille på 2 år och leker med bilar på golvet. Han verkar vara väldigt orolig och hans föräldrar är tvugna att underhålla honom hela tiden. Kan tänka mig att helst av allt så hade dom bara velat ta det lungt och slappna av. Vad har då detta med mig att göra? Jag tittar till vänster och ser Anna. Under ett par minuter så har hon avlossat frågor om tv-spel, kortspel, Trivial Pursuit, tidningar att läsa, godis att äta. För tillfället är hon mer rastlös än den lille killen mitt emot som nu slutat leka med bilar och springer runt med sin pappa hack i hälarna för att se på alla häftiga flygplan som lyfter varannan minut utanför fönstret.

I morse regnade det i en halv minut. Det var de första regndropparna jag någonsin har upplevt i Grekland. Jag tänkte, va skönt att vi tajmade dagen att åka hem just i dag. 20 minuter senare sken solen igen och det blev så där äckligt varmt som det kan bli här nere ibland. Jag ville då inget annat än att stanna kvar för att ta ytterligare ett dopp. Nu skriker killen mitt emot helt öronbedövande efter sin mamma. Det ekar i vår gate vi sitter i.

Klockan 16.00, eller var det 15.55 så landar planet på Landvetter i Göteborg och vi är bara någon timme ifrån hemmets lugna vrå. Det tar tid att uppdatera denna sida. Nu är det bara en timme kvar tills planet lyfter. Således har det förflytigt en halvtimme sedan jag skrev in första ordet denna dagen. Det går dock mycket smidigare och snabbare att uppdatera med min nya mobil då den har tangenterna sittandes som på ett riktigt tangentbord.

Jag har tagit ett antal bilder här på resan som att jag hoppas jag kommer kunna lägga upp så snart som möjligt. Vi har ju egentligen inte gjort någon direkt utflyckt denna resa så mina vyer runt hotellet har varit något begränsade. Nu springer den lille killen runt i en ring såsom en hund som jagar sin egna svans. Jag ser i ögonvrån att pappan torkar svett ur pannan. Ha en fortsatt trevlig resa…

  Kategorier: Semester

  Kommentarer