Lindos by day

Det är smart att ha t-shirt på sig om man har bränt sig i solen. Det är heller inte fel att komplettera detta med 30 solfaktor i ansiktet. Att man sen glömmer området mellan ansiktet och t-shirten är en annan historia. Som med en röd halsduk gick jag runt i dag. Annars blåste det en del idag, vilket var underbart skönt. En parasoll flög dock loss och höll på att träffa Anna illa med dess spets. Som tur studsade den precis innan och den missade som tur sitt mål totalt.

Det blev som planerat Lindos ännu en dag samt den underbara pizzerian ännu en gång. Gick runt lite i staden och fotade lite som sig bör. Sedan kom det en mycket elak fågel och totalt bajsade ner hela min t-shirt så jag fick snabbt in i närmaste butik för att inhandla en så billig turist-t-shirt som möjligt. Hur skriver man turist-t-shirt föressten? Så här ser ju inte klokt ut.

Efter att vi kommit hem till vår lilla by så gick vi för att att köpa var sin banana split. Detta tryckte jag i min redan proppfulla mage, mums. Efter detta gjorde vi vad svenskar i många år traditionsenligt gjort när de besökt Grekland. Nämligen att besöka närmaste supermarket för att handla sprit. Det är inte direkt för att jag och Anna dricker direkt mycket sprit vi handlar. Vi handlar för att det är billigt och för att det känns rätt att handla svensk absolut vodka nere i Grekland.

På dagens bild syns det mesta av Lindos stad som min vidvinkelmobiltelefon kan fånga. Föreställ Er istället en likadan vy lika stor till både vänster och höger. I morgon är det sista hela dagen vi är här. Vi tänker tillbringa denna dagen vid poolen och korta svängar vid havet som bara ligger en strandbar bort från våra solstolar vid poolen.

  Kategorier: Semester

  Kommentarer