På väg

Sitter nu i bilen på väg ner mot flygplatsen. Denna posten är egentligen bara till för att testa att denna telefonen fungerar lika bra att uppdatera sidan med som den gamla. Antagligen skall det bli bättre bilder också, även om de gamla väl levde upp till dess syfte.

Klockan är nu 04:30 och vi har varit vakna sedan 03:00. tyvärr hittade jag inte laddaren till min mp3-spelare. Den letar jag alltid efter innan varje resa. Tyvärr tog sladden sin första seger denna gång.

Nu passerar vi Stenungsund där min chef bor. Jag skulle egentligen arbeta idag, men är glad att jag valde att ta semester istället. Så får mina 4 kollegor trotsa värmen på egen hand och traska in i komplexet Torp. Appro på det! Första arbetsdagen jag har när jag kommer tillbaka så firar Torp 17 år! Jämnt och fint nummer att fira så det firar vi med att ha öppet extra länge! Vilket kommer innebära att de 3 kunderna som är inne på Torp sista timmen sprider ut sig till 1 i timmen. Tjohoo!

  Kategorier: Semester

  Kommentarer