Överlevt, ja det har vi

Allt gick bra fram tills vi skulle hämta ut våra väskor. Inga bombhot eller liknande drabbades vi av. Just det, väskorna. Efter vi stått och glott oss skenögdade på väskbandet i lite drygt 1.5 timme så fick äntligen Anna bingo. Vi var äntligen på plats på bussen som skulle ta oss till en liten by vid namn Lardos. Nästan 2 timmar senare stod vi utanför vårt hotell. Just det, det framkom senare efter en grundlig koll på kartan att vi inte var i Lardos utan på en strand 2 km utanför Lardos.

Det är en liten(läs liten) by precis på stranden med ett lungt nattliv. Det perfekta stället för en totalt avkopplande semester.

Kuddproblemet i Grekland är dock stort. Känns som krossade stenar(grus?) infångade i ett vitt sött litet kuddfodral. Aj säger min nacke efter någon timmes ofrivilligt däckning på detta ting. Så är det någon där ute som vet om IKEA finns etablerat på gångavstånd från 2 km utanför Lardos? Skicka ett sms snarast till mig om så är fallet. Tack!

Annars varmt som tusan, god natt!

  Kategorier: Semester

  Kommentarer