När våren lyser orange

Vi har nu tagit oss en bit in i månaden mars. Den årliga resan till Grekland är bokad och i år blir det ännu en tripp till det härliga Rhodos. Dock är det på andra sidan ön så det blir som ett nytt äventyr i vilket fall. Vi åker i redan i juni så att man förhoppningsvis kommer få lite solbränna innan sommaren börjat på riktigt.

Nu till helgen är det Melodifestivalfinal och vi skall ha en liten tillställning hemma i våran lägenhet enbart för detta. Vi kommer därefter att dra oss ut på stan för att fira segraren vidare.

På fredag så skall vi gå och titta på Kent. Det skall bli skoj. Det blir en liten försmak av vad sommaren kommer att erbjuda med Springsteen. Kanske inte riktigt en rättvis jämförelse men konsert som konsert, kanske?

  Kategorier: Musik, Schlager, Semester

  Kommentarer