Sista dagen

Så då kom då dagen som vi alla kände på oss skulle komma men som vi kanske glömde bort i all lyckorus. Nu står resväskorna fullpackade och väntar obarmhärtligt på att få resa hem till Sverige. Vårt rum gapar tomt och en olustig känsla i maggropen gör sig till känna.

I dag åt vi på samma restaurang som vi gjorde första dagen. Jag åt till och med samma måltid. Sa adjö till den lilla kattungen som har bott vid vägen dessa två veckor. Man såg att han hade blivit lite större och tagit ett steg mot vuxenvärlden.

Men vilken underbar dag vi har haft. Lika varmt som vanligt och underbart i vattnet. I dag hade Poseidon dragit igång stora vågmaskinen till allas stora glädje. Det var verkligen görskoj.

Som Ni ser på bilden är väskorna proppfulla. Tyvärr är inte riktigt allt packat än. Vi kommer i morgon få stora problem med att få ihop allt utan att kasta något. Nu ser jag fram emot en sista god natts sömn.

Uppdaterat via mobiltelefonen

  Kategorier: Semester

  Kommentarer