Nere i Grekland

Nu ar jag nere i Grekland. Sitter pa ett litet internetcafe mitt i byn. Det ar verkligen jattevarmt har nere. Skulle gissa pa en 35 grader eller sa. I dag har vi varit pa en bussruntur pa on och sett det mesta av intresse. Manga fina bilder har det blivit ocksa. Resultatet av detta kommer jag avv forsoka visa sa snabbt jag kan nar jag kommit hem. Kommer sakert ta en stund att ga igenom allt material.

I morgon skall vi till ett annat turistmal har nere i Grekland. Ett av de mest fotograferade turistmalen i hela Grekland. Anntar att Akropolis ligger lite over detta men anda. Sa, nu var nog tiden ute har, det ar svindyrt att sitta har, men var tvungen att kolla hur sor lon jag hade fatt samt hur det gick for Malmo FF. Men det var inte sa roligt. Sa, oven and out, sa ses vi dar hemma igen om en knapp vecka.

  Kategorier: Fotboll, Semester

  Kommentarer